Stanoviska k aplikaci některých ustanovení vyhlášky č. 26/2007 Sb.

kterou se provádí zákon č. 265/1992 Sb., o zápisech vlastnických a jiných věcných práv k nemovitostem, ve znění pozdějších předpisů, a zákon č. 344/1992 Sb., o katastru nemovitostí České republiky (katastrální zákon), ve znění pozdějších předpisů, (katastrální vyhláška), ve znění vyhlášky č. 164/2009 Sb.

Pozn.: S účinností od 1. 1. 2014 byla vyhláška č. 26/2007 Sb. nahrazena vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrání vyhláška).

Stanoviska jsou uvedena za textem katastrální vyhlášky a u konkrétních ustanovení vyhlášky jsou hypertextové odkazy na stanoviska, která s danými ustanoveními souvisí. Stanoviska budou průběžně doplňována.

Další dokumenty:

Datum poslední aktualizace: 18.05.2020

20.10.2021
 Zveřejněny statistické údaje za 3. čtvrtletí roku 2021 o vybraných transakcích s nemovitostmi evidovanými v KN.

19.10.2021
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa rada/odborný rada - Správce DMVS.

19.10.2021
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný referent/vrchní referent - Podpora uživatelů.

14.10.2021
Aktuální číslo Geodetického a kartografického obzoru (10/2021) je k dispozici ke stažení.

15.09.2021
Zkoušky ÚOZI se budou konat dne 21. září.

09.09.2021
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa odborný rada - Pověřenec pro ochranu osobních údajů.

S aplikací eRouška pomůžete zastavit šíření COVID-19.