Výroční zprávy ZÚ dle zákona č. 106/1999 Sb.

Výroční zpráva za rok Soubor PDF
2018 Stáhnout
2017 Stáhnout
2016 Stáhnout
2015 Stáhnout
2014 Stáhnout
2013 Stáhnout
2012 Stáhnout
2011 Stáhnout
2010 Stáhnout
2009 Stáhnout
2008 Stáhnout
2007 Stáhnout
2006 Stáhnout
2005 Stáhnout
2004 Stáhnout
2003 Stáhnout
2002 Stáhnout

14.03.2019
Aktuální číslo Geodetického a kartografického obzoru (3/2019).

07.02.2019
14. listopadu 2017 proběhla pod patronací ZÚ odborná konference Stabilní katastr 1817-2017. V nedávné době jsme vydali sborník z této konference, který v digitální podobě nabízíme široké veřejnosti. Stejně tak nabízíme i prezentace, které na konferenci zazněly.

30.01.2019
Historie názvoslovných komisí - 100 let zpracování geografických jmen na území dnešní České republiky.
Autorky publikace PhDr. Jana Matúšová, CSc. a Irena Švehlová, prom. fil. a hist. čerpají z listin a dokumentace, uložené v dnešním Sekretariátu Názvoslovné komise ČÚZK. Jde o materiály a seznamy dokládající stoletou historii zpracování názvosloví a podíl jednotlivých názvoslovných komisí na tomto úkolu. Publikace je doplněna medailonky některých členů názvoslovných komisí a bohatým obrazovým materiálem. V tomto rozsahu je to první práce svého druhu.
Publikace má 71 stran včetně 27 stran obrazových příloh.
Ve formátu PDF má ISBN 978-80-88197-08-9, publikace Historie názvoslovných komisí je zdarma ke stažení.